Translate

domingo, 5 de marzo de 2017

De BBC is de Britse overheidsorganisatie die zich toewijdt aan het verlagen van het IQ van de bevolking en het verkleinen van diens aandachtsspanne.


Iedereen en niemandDe BBC is de Britse overheidsorganisatie die zich toewijdt aan het verlagen van het IQ van de bevolking en het verkleinen van diens aandachtsspanne. Haar inhoud is grotendeels wat Orwell in 1984 ‘prolefeed’ noemde, een smakeloze mengeling van sport, de seksuele capriolen van politici en geroddel over beroemdheden die niets noemenswaardigs hebben bereikt. Ondanks dit alles is het nog steeds de omroep met het hoogste aanzien ter wereld, een zeer trieste vaststelling bij de staat van die wereld.

Regelmatig kijk ik naar de website van de BBC om na te gaan of mijn indruk van door de overheid gefinancierde lichtzinnigheid correct is: helaas is het zo. Sommige van de lichtzinnigheden zijn echter doelbewust subversief. Vandaag was er bijvoorbeeld een item getiteld ‘Hoe mode de manier waarop we gender zien verandert.’ Het ging over de London Fashion Week, zeven dagen waarin couturiers, wiens grootste talent zelfpromotie is, hun onelegante, ondraagbare en belachelijk dure lompen paraderen, gedragen door een groep verbleekte, half uitgehongerde en ellendige modellen voor een publiek van onkritische pluimstrijkers die zowel smaak als inzicht ontberen.


Laat me en passant een opmerking maken over de openbaring van de ziel van de moderne mens. Hoe merkwaardig is het dat er zoveel interesse is in mode maar dat je toch bijna nooit iemand ziet op straat die keurig, laat staan elegant, gekleed is.

..........

Read more: sceptr.net/

No hay comentarios:

Publicar un comentario